06-55143155
Selecteer een pagina

NIEUWBOUW

Schoonhagen Bouw bouwt voor u ook nieuwbouw. Onder nieuwbouw verstaan wij bouwen van een aan – uitbouwen, een garage, een veranda, een schuur of een tuinhuis. Aan de hand van tekeningen en bezichtiging maken wij voor een vrijblijvende offerte.

Ook bij de nieuwbouw projecten nemen wij alle zorgen uit uw handen.

Schoonhagen Bouw coördineert alle bouwprocessen en zorgt dat alle bouwdisciplines geregeld zijn. Wij adviseren u in het maken van keuzes en mogelijke oplossingen die gemaakt moeten worden.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het bouwproces en de te maken besluiten.

VERBOUW & RENOVATIE

Schoonhagen Bouw verbouwt en renoveert alle voorkomende werkzaamheden. Wij voeren renovatiewerk van kozijnen tot een grondige verbouwing uit. U kunt denken aan het verbouwen of renoveren van uw woningen, gevelbekleding, dubbelglas, boeidelen, kapisolatie etc.

Schoonhagen Bouw verzorgt ook alle voorkomende onderaanneming die bij het verbouwen of renoveren voorkomen; loodgieterwerk, CV installatie, schilder-en stukwerk, elektrawerk etc. Een volledige begeleiding door Schoonhagen Bouw zorgt voor een doeltreffende uitvoering alles binnen uw gewenste bouwtijd.

Staat uw renovatie er niet bij? Vraag vrijblijvend informatie aan welke mogelijkheden er voor u zijn!

ONDERHOUD

Schoonhagen Bouw voert voor u kleine reparaties uit in en om het huis. Een woning of appartementencomplex behoeft bijna ieder jaar zijn jaarlijkse onderhoud, vaak zijn het kleinigheden maar kunnen uiteindelijk een groot probleem veroorzaken. Schoonhagen Bouw zorgt dat uw gebreken weer gemaakt worden en dat deze weer naar behoren functioneren.

Een aantal voorbeelden van onderhoud:

Vrij maken van vuil in dakgoten. Gangbaar maken van draairamen en deuren. Gangbaar maken van hang en sluitwerk. Aanbrengen van tochtstrippen. Herstellen van houtrot. Glas- en/of ruitschade, enkel en/of dubbelglas. Inbraakschade herstellen. Lekkage en waterschade verhelpen en herstellen.

Vervangen loodslabbe/aansluitingen.

Staat uw klus er niet bij? Bel ons en wij maken het voor u in orde!

KOZIJNEN, RAMEN EN DEUREN

Bij Schoonhagen Bouw kunt u uw binnen en/of buiten kozijnen laten vervangen voor nieuwe houten of kunststof kozijnen. Alle mogelijkheden zijn denkbaar. Van klapramen, deurkozijnen, openslaande deuren tot schuifpuien behoren tot ons pakket.

Schoonhagen Bouw levert de houten en kunststofkozijnen onder Politie-Keurmerk en garanties compleet met de binnen aftimmering.

Staat uw wens er niet bij? Vraag vrijblijvend informatie aan welke mogelijkheden er voor u zijn!

DAKKAPELLEN

Wij leveren en plaatsen dakkapellen in hout en/of kunststof. Een dakkapel brengt u meer ruimte en licht, ideaal voor een hobby-, studeer- of slaapkamer. Schoonhagen Bouw levert de dakkapellen casco of afgewerkt op, afhankelijk wat de wens van de opdrachtgever is.

De dakkapellen zijn er in verschillende vormen:

Dakkapel met een plat dak.

Dakkapel met een schuin dak.

Dakkapel met een verhoogde nok.

Wij leveren en plaatsen dakvensters van klein tot groot met de daarbij behorende raamdecoraties, zonweringen en rolluiken. Er is een uitgebreide keuze mogelijkheid voor het leveren van een type dakraam. Wij adviseren u in het maken van uw keuze en bieden dit in een overzichtelijke offerte aan.

Voor sommige dakkapellen is er een bouwvergunning vereist. Schoonhagen Bouw kan voor u het tekenwerk en de benodigde berekeningen en de administratieve bouwaanvraag verzorgen. Alles onder één dak met één vast contactpersoon.

TIMMERWERKEN

Schoonhagen Bouw is gedreven in het maken van allerlei voorkomende timmerwerkzaamheden zoals; knieschotten, kasten, radiator ombouwen etc.

Maar ook een houten vloer leggen wij voor u op maat aan. Uw oude deuren maken wij weer als nieuw met deurpanelen. En ook voor het aanbrengen van lambrisering kunt u bij ons terecht.

Van hout tot kunststof afwerkingen, bij Schoonhagen Bouw bent u aan het juiste adres.